Kamer
boeken Kamer boeken
Kamer boeken Kamer boeken
Tafel
reserveren Tafel Reserveren

Tafel reserveren Tafel Reserveren

Wanneer laat jij je verwonderen op Oost

ONTDEK OP OOST - Arrangement

Filter resultaten

Bijzondere extra's
Ligging, uitzicht & tuin
Slapen
Zitgelegenheid

Ontdek ons eiland, sla de gebaande paden over en leef als een 'local'. Ga op avontuur, poref de zilte zaligheden en Ontdek Op Oost.

Aankomst op zondag, vertrek dinsdag - 2 nachten
Periode oktober & november 2020, maart, april 2021

ARRANGEMENT
Zondag avond diner | Fruits de Mer
Ontdekken | Zilt Avontuur & oester proeverij & Vuurzee
Maandag avond diner | Vis in Zoutkorst
Ontdekken | Wandeling Ontdek op Oost - Natuur / Cultuur / Historie
Extra's | Oestermes gegraveerd op Oost & Wildpluk boek of Proef de Zee boek

Exclusief | Toeristenbelasting, drankjes tijdens het diner en jullie suite naar keuze

7 accommodaties gevonden

428,00

Vanuit onze Tuin Suite aan de zuidzijde van onze stolpboerderij, kijk je uit over de landerijen en de Waddenzee dijk. De Tuin Suites hebben openslaande deuren naar de tuin met een eigen zitje. Dit is een sfeerbeeld, geen werkelijk fotomateriaal.

508,00

Wakker worden met het bijzondere ochtendlicht en met een kopje koffie genieten van het uitzicht. Onze Farm Suite bevindt zich op de eerste etage. Dit is een sfeerbeeld, geen werkelijk fotomateriaal.

548,00

Onze lodges in de historische wierschuur hebben een half open vide met een ruime doorkijk en een intieme lounge met (slaap)bank. De lodge is daarmee geschikt voor een verblijf met drie personen. We hebben de lodge voorzien van een open kast, minibar met een lokaal & bewust assortiment, een slow coffee maker en verschillende thee specialiteiten. Op onze COCO MAT bedden is het heerlijk ‘slapen onder de sterren’. Geniet vanonder de authentieke boeren veranda van het uitzicht over de tuin tot aan de Waddenzee dijk. Dit is een sfeerbeeld, geen werkelijk fotomateriaal.

Vanuit onze zeer ruime Tuin Suite Superior aan de zuidzijde van onze stolpboerderij, kijk je uit over de landerijen en de Waddenzee dijk. Geniet van deze suite met openslaande deuren en een lounge met slaapbank. Dit is een sfeerbeeld, geen werkelijk fotomateriaal.

Vanuit onze ruime Tuin Suite Deluxe kijk je uit over onze achtertuin. Met openslaande deuren en een eigen zitje is het heerlijk vertoeven. Dit is een sfeerbeeld, geen werkelijk fotomateriaal.

Vanuit onze Tuinkamer enSuite - Superior (gekoppelde kamers, geschikt tot vijf personen) aan de zuidzijde van onze stolpboerderij, kijk je uit over de landerijen en de Waddenzee dijk. Dit is een sfeerbeeld, geen werkelijk fotomateriaal.

Onze ruime Farm Suite Superior heeft vanuit de slaapkamer in de nok van de boerderij een ‘360 view’ over het dorpje Oost tot aan de Waddenzeedijk. Onze Farm Suite bevindt zich op de eerste etage en heeft een split level.