Kamer
boeken Kamer boeken
Kamer boeken Kamer boeken
Tafel
reserveren Tafel Reserveren
Tafel reserveren Tafel Reserveren

Wanneer laat jij je verwonderen op Oost

Alle accommodaties

7 accommodaties

Filter resultaten

Bijzondere extra's
Ligging, uitzicht & tuin
Slapen
Zitgelegenheid

Vanuit onze Tuin Suite aan de zuidzijde van onze stolpboerderij, kijk je uit over de landerijen en de Waddenzee dijk. De Tuin Suites hebben openslaande deuren naar de tuin met een eigen zitje. Dit is een sfeerbeeld, geen werkelijk fotomateriaal.

Onze lodges in de historische wierschuur hebben een half open vide met een ruime doorkijk en een intieme lounge met (slaap)bank. Op onze COCO MAT bedden is het heerlijk ‘slapen onder de sterren’. Geniet vanonder de authentieke boeren veranda van het uitzicht over de tuin tot aan de Waddenzee dijk.

Vanuit onze zeer ruime Tuin Suite Superior aan de zuidzijde van onze stolpboerderij, kijk je uit over de landerijen en de Waddenzee dijk. Geniet van deze suite met openslaande deuren en een lounge met slaapbank. Dit is een sfeerbeeld, geen werkelijk fotomateriaal.

Vanuit onze ruime Tuin Suite Deluxe kijk je uit over onze achtertuin. Met openslaande deuren en een eigen zitje is het heerlijk vertoeven.

Wakker worden met het bijzondere ochtendlicht en met een kopje koffie genieten van het uitzicht. Onze Farm Suite bevindt zich op de eerste etage.

Onze ruime Farm Suite Superior heeft vanuit de slaapkamer in de nok van de boerderij een ‘360 view’ over het dorpje Oost tot aan de Waddenzeedijk. Onze Farm Suite Superior bevindt zich op de eerste etage en heeft een split level.

Vanuit onze Tuinkamer enSuite - Superior (gekoppelde kamers, geschikt tot vijf personen) aan de zuidzijde van onze stolpboerderij, kijk je uit over de landerijen en de Waddenzee dijk.