Kamer
boeken Kamer boeken
Kamer boeken Kamer boeken
Tafel
reserveren Tafel Reserveren
Tafel reserveren Tafel Reserveren

Wanneer laat jij je verwonderen op Oost

Alle accommodaties

9 accommodaties

Filter resultaten

Badkamer
Bijzondere extra's
Ligging, uitzicht & tuin
Slapen

Vanuit onze Tuin Suite met hemelbed aan de zuidzijde van onze stolpboerderij, kijk je uit over de landerijen en de Waddenzee dijk. De Tuin Suites hebben openslaande deuren naar de tuin met een eigen zitje. Doordat we de historische ambiance van de stolp hebben bewaard hebben alle suites een eigen karakter en indeling.

Onze lodges in de historische wierschuur hebben een half open vide met een ruime doorkijk en een intieme lounge met bank. Geniet vanonder de authentieke boeren veranda van het uitzicht over de tuin tot aan de Waddenzee dijk. Doordat we de historische ambiance van de stolp hebben bewaard hebben alle suites een eigen karakter en indeling.

Vanuit onze zeer ruime Tuin Suite Superior aan de zuidzijde van onze stolpboerderij, kijk je uit over de landerijen en de Waddenzee dijk. Geniet van deze suite met openslaande deuren en bank. Doordat we de historische ambiance van de stolp hebben bewaard hebben alle suites een eigen karakter en indeling.

Vanuit onze ruime Tuin Suite Deluxe kijk je uit over onze achtertuin. Met openslaande deuren en een eigen zitje is het heerlijk vertoeven. Doordat we de historische ambiance van de stolp hebben bewaard hebben alle suites een eigen karakter en indeling.

Onze Farm Suite ligt op de eerste etage van de stolpboerderij. Een heerlijke intieme suite om met elkaar van te genieten. Doordat we de historische ambiance van de stolp hebben bewaard hebben alle suites een eigen karakter en indeling.

Onze ruime Farm Loft heeft vanuit de slaapkamer in de nok van de stolpboerderij een ‘360 view’ over het dorpje Oost tot aan de Waddenzeedijk. Deze loft heeft een splitlevel. Doordat we de historische ambiance van de stolp hebben bewaard hebben alle suites een eigen karakter en indeling.

Onze Farm Suite Wellness met vrijstaand bad bevindt zich op de eerste etage aan de zuid zijde van de stolpboerderij. Een bijzondere intieme suite. Doordat we de historische ambiance van de stolp hebben bewaard hebben alle suites een eigen karakter en indeling.

Vanuit onze Tuin Suite Superior ensuite (2 gekoppelde kamers) aan de zuidzijde van onze stolpboerderij, kijk je uit over de landerijen en de Waddenzee dijk. Deze ruime suite is geschikt voor 4 volwassenen of één gezin. Doordat we de historische ambiance van de stolp hebben bewaard hebben alle suites een eigen karakter en indeling.

Onze zeer ruime Tuin Suite Wellness Superior met vrijstaand bad, is gelegen aan de zuid-west zijde van onze stolpboerderij. Met eigen opgang vanuit de tuin, een terrasje in de voortuin en een intieme ensuite lounge met slaapbank. Doordat we de historische ambiance van de stolp hebben bewaard hebben alle suites een eigen karakter en indeling.