Kamer
boeken Kamer boeken
Kamer boeken Kamer boeken
Tafel
reserveren Tafel Reserveren
Tafel reserveren Tafel Reserveren

Wanneer laat jij je verwonderen op Oost

Alle accommodaties

9 accommodaties

Filter resultaten

Badkamer
Slapen
Zitgelegenheid
Ligging, uitzicht & tuin
Faciliteiten
Bijzondere extra's

Vanuit onze Tuin Suite met hemelbed aan de zuidzijde van onze stolpboerderij, kijk je uit over de landerijen en de Waddenzee dijk. De Tuin Suites hebben openslaande deuren naar de tuin met een eigen zitje. Deze suite is boekbaar vanaf € 159 per nacht inclusief ontbijt.

Onze lodges in de historische wierschuur hebben een half open vide met een ruime doorkijk en een intieme lounge met bank. Op onze COCO MAT bedden is het heerlijk ‘slapen onder de sterren’. Geniet vanonder de authentieke boeren veranda van het uitzicht over de tuin tot aan de Waddenzee dijk.

Vanuit onze zeer ruime Tuin Suite Superior aan de zuidzijde van onze stolpboerderij, kijk je uit over de landerijen en de Waddenzee dijk. Geniet van deze suite met openslaande deuren en bank.

Vanuit onze ruime Tuin Suite Deluxe kijk je uit over onze achtertuin. Met openslaande deuren en een eigen zitje is het heerlijk vertoeven.

Onze Farm Suite ligt op de eerste etage van de stolpboerderij. Een heerlijke intieme suite om met elkaar van te genieten. Dit kan al vanaf € 159 per nacht inclusief ontbijt.

Onze ruime Farm Loft heeft vanuit de slaapkamer in de nok van de stolpboerderij een ‘360 view’ over het dorpje Oost tot aan de Waddenzeedijk. Deze loft heeft een splitlevel en is al beschikbaar vanaf € 199 per nacht inclusief ontbijt.

Onze Farm Suite Wellness met vrijstaand bad bevindt zich op de eerste etage aan de zuid zijde van de stolpboerderij. Een bijzondere intieme suite en boekbaar vanaf € 159 inclusief ontbijt.

Vanuit onze Tuin Suite Superior ensuite (2 gekoppelde kamers) aan de zuidzijde van onze stolpboerderij, kijk je uit over de landerijen en de Waddenzee dijk. Deze ruime suite is geschikt voor 4 volwassenen of één gezin.

Onze zeer ruime Tuin Suite Wellness Superior met vrijstaand bad, is gelegen aan de zuid-west zijde van onze stolpboerderij. Met eigen opgang vanuit de tuin, een terrasje in de voortuin en een intieme ensuite lounge met slaapbank.