Kamer
boeken Kamer boeken
Kamer boeken Kamer boeken
Tafel
reserveren Tafel Reserveren
Tafel reserveren Tafel Reserveren

Genieten tijdens LockDown

Dat kan op Oost! Het belangrijkste is dat we ons blijven verwonderen, hier & nu, vandaag en morgen.

Lees snel verder over wat er wél kan. 

Op vakantie in 'lockdown' tijd

We begrijpen dat het spannend is om een vakantie te boeken in deze tijd. We hebben daarom onze voorwaarden aangepast, een fijne L.D korting gegeven en een covid proof arrangement samengesteld.

Omdat het juist nu belangrijk is om te genieten. En samen te kijken naar wat er wél kan. 

De perfecte escape

Ontdek de stilte, verlaat de gebaande paden en verwonder je over de bijzondere vergezichten vanuit onze tuin. Neem even de tijd om te genieten van de rust. Laat de hectiek van de dag ‘thuis’, zet jouw zintuigen weer op scherp en ervaar een nieuwe eetbare wereld op Oost. Boek nu jouw digitale detox & perfect escape op Oost!

Want zeg eens eerlijk, wanneer heb jij voor het laatst echt genoten van stilte en rust?

Tiny restaurant

In alle rust culinair genieten.... hoe lang is dat wel niet geleden? Wij serveren ons inroom dining menu bij jouw kamer. Ervaar een culinaire escape, in een 'tiny restaurant': jouw eigen suite.

Heb je een Tuin Suite of Wier Lodge geboekt? Dan kan dit zelfs op jouw eigen terras. Geen privé terras? Onze ruime tuin biedt voldoende mogelijkheden om het diner op een mooi plateau af te halen en buiten in het zonnetje hiervan te genieten. 

Digital Detox

Laat je weer verwonderen...

  • Social Box, Offline. In balans zijn. Leg jouw telefoon in de Socialbox, steek het kaarsje aan en geniet van jouw momentje offline.
  • Vitamines, een ruim gevulde mand vers fruit bij de receptie
  • Aromatherapie geniet van jouw favoriete geur in jouw eigen diffuser. 
  • Dagboek wat heb je voor avontuur beleefd? Waar ben je dankbaar voor en wat is jouw intentie voor morgen? Koop het 6 minuten dagboek bij de receptie. 
  • Wellness * home made soap bar & douchegel 
Wanneer heb jij voor het laatst 'uit gestaan'? Ontspannen, onthaasten, verbinden met jezelf, elkaar en de natuur. Even geen bereik, geen constante stroom aan berichten beantwoorden. Geen deadlines, geen moeten en alleen maar mogen. Dat zou toch heerlijk zijn?
Valerie
When was the last time you went ‘offline’? Relax, connect with yourself, each other, and nature. No connection, no urge to answer all your messages, no deadlines, no musts. That would be delicious right?
Valerie

Natuur

Ontdek de natuur als nooit tevoren. Verlaat de gebaande paden met de wind door je haren. Van het Wad tot de Duinen en de Dennen, verlaten stranden en Idyllische zilte beekjes in de Slufter. Texel staat bekend om haar natuurschoon. Gun jezelf die ruimte en kom weer helemaal opgeladen thuis. 

Rust

Geen drukke en volle agenda, lange files, stoplichten en gehaast. Kom even echt tot rust, op Oost. Wandel, verwonder je over de rust en stilte van het Wad, een seaësta op de kamer en lees dat boek wat al zo lang in de kast op je wacht. 

Voorwaarden

Wil je jouw verblijf annuleren, wijzigen of graag op een ander moment op Oost genieten? Dit zijn de mogelijkheden:

1. Voucher of verplaatsen: Het is tot 7 dagen voor aankomst mogelijk om het verblijf kosteloos te verplaatsen of een voucher te ontvangen als dit te maken heeft met COVID-19. Voor wanneer er klachten zijn bijvoorbeeld of een negatief reisadvies. Zo ben je niet al het vakantiegeld kwijt en kunnen wij elkaar in de toekomst alsnog ontmoeten. 

2. Voucher 50%: Ben je genoodzaakt jouw reservering binnen 6 dagen tot 48 uur voor aankomst te wijzigen, dan bieden we graag de mogelijkheid om af te wijken van de UVH voorwaarden en 50% van het verblijf als voucher te ontvangen.

3. Annuleren: Kosteloos annuleren & restitutie is tot 14 dagen voor aankomst mogelijk.

Wijzig je jouw reservering binnen 48 uur voor aankomst, dan is kosteloos annuleren of verplaatsen niet meer mogelijk.  En vervalt de aanbetaling. 

slapen op oost bed arrangement texel oosterend wad
DSC 2540~3
Op Oost oosterend texel natuur retreat arrangement gastrofarm
Slapen op Oost Cocomat overnachting Texel
DSC 3105~2
Ontbijt op de kamer koffie Texelse branding Op Oost texel oosterend arrangement waddenzee