Open menu
Logo Op Oost
Open menu
Inspired by nature
Inspired by nature
landingspagina.jpg

Concept & Giftstore

We bieden jullie graag de mogelijkheid om jezelf of iemand anders een cadeautje ‘Op Oost’ te geven. Dat geeft jullie én ons iets leuks om naar uit te kijken. Bekijk hier alle mogelijkheden. van onze home made soap tot een cadeaubon te besteden op Oost in het hotel & restaurant het Kook Atelier. 

Verborgen parel

Verborgen parel

Wat een heerlijke avond heeft het team van op Oost ons gegeven. Het warme en leuke personeel dat er alles aan doet om je avond top te maken. Met verrassende smaken,structuren en briljante verwarring (een vegan foie gras… , een zeewater schuim dat oplost voordat je het aanraakt..) De heerlijke wijnen als finishing touch op de smaken. Subliem! Eigenlijk zouden we willen dat dit een onontdekt pareltje blijft: in haar gewone sfeervolle gezelligheid en bijzonder prettige staf blijven verrassen met de excellente smaaksensaties.

Annelies

Innercircle

We vinden het heel bijzonder om jou te ontmoeten en je weer terug te zien op Oost. Volg ons op instagram, meld je aan voor de updates per email en blijf zo op de hoogte van het nieuwe menu, wat de kippen hebben meegemaakt vandaag en wat de natuur op dit moment serveert. 

Ik wil graag de nieuwsbrief van Op Oost ontvangen