Open menu
Logo Op Oost
Inspired by nature
Inspired by nature
Restaurant, Suites, Kook Atelier, Texel, Arrangement, Weekendje weg, retreat, gastronomie, Oosterend, Oost, Gastrofarm Op Oost - FAQ
landingspagina.jpg

Hotel: Vervoer & parkeren

Hoe kom ik bij jullie met het openbaar vervoer

Ons hotel is goed te bereiken met Texelhopper. Lees hier meer over de bereikbaarheid van ons hotel en restaurant: 

Hotel: Algemeen

Hebben de kamers een buiten/terras

Jazeker, alle kamers op de begane grond hebben een terras.

Hotel: Ontbijt, Lunch & Diner

Zit het ontbijt bij de kamerprijs inbegrepen

Ja, het ontbijt is inbegrepen in de kamerprijs. We serveren ons ontbijt tussen 8-10 in het restaurant of op de kamer. Lees meer over ons ontbijt.

Hotel: Faciliteiten

Mag ik mijn hond meenemen

Helaas, Op Oost en ons restaurant zijn geen plek voor de trouwe viervoeter. We hebben een eetbare tuin, waar de hond ook erg van houdt. We maken op deze regel geen uitzonderingen voor (bijvoorbeeld) kleine of aangelijnde honden.

Restaurant: Vervoer & Parkeren

Kan ik bij jullie parkeren als ik niet in het hotel verblijf

Wanneer je niet in het hotel verblijft is er gratis parkeergelegenheid beschikbaar aan de lancasterdijk op 5 minuten lopen afstand. We willen u verzoeken niet in de straat te parkeren, om overlast voor de buren en een boete te voorkomen. Bent u slecht ter been?Informeer voor aankomst dan even naar de mogelijkheden op info@opoost.nl.

Restaurant: Algemeen

Tot hoe laat duurt het diner

Het diner is een culinair, avondvullend programma. Afhankelijk van jullie eigen keuzes tijdens de avond loop je meestal tussen klok van 22-22:30 bij ons het pand uit.

Restaurant: Dieetwensen

Met welke dieetwensen kunnen wij rekening houden

Je kunt geheel vegatarisch of veganistisch van ons menu genieten. Daarnaast kunnen wij het menu dieetwens ‘arm’ serveren (lactose, suiker, koolhydraat etc.) maar niet geheel vrij. Er worden namelijk altijd basisingrediënten gebruikt waar dit in verwerkt zit. Glutenvrij is mogelijk, we hebben echter een kleine keuken; dus sporen van gluten kunnen altijd voorkomen.

Heb je een dieetwens, geeft die dan altijd uiterlijk 48H van tevoren aan ons door.

Eet je niets uit zee, ook geen zeewier? Neem dan even contact met ons op!

Heb je nog vragen?

Stel je vraag gerust via dit contactformulier en we komen binnen 24u bij je terug.

Bericht

Innercircle

We vinden het heel bijzonder om jou te ontmoeten en je weer terug te zien in ons Hotel Op Oost of ons restaurant het Kook Atelier. Volg ons op instagram, meld je aan voor de updates per e-mail en blijf zo op de hoogte van het nieuwe menu, wat de kippen hebben meegemaakt vandaag en wat de natuur op dit moment serveert.