Verlaat de gebaande paden en laat je verwonderen Op Oost. Boek één van onze farm chique suites en geniet van intense vergezichten, rust, ruimte en vrijheid op slechts vijf minuutjes lopen van het Texelse Wad.
op Oost heeft twaalf farm chique suites verdeeld over onze 18e eeuwse stolpboederij en wierschuur. De suites zijn allen uniek in indeling en karakter.
Suite
Tuin | Farm | Deluxe | Wellness | Superior
Vanaf € 139 per nacht & ontbijt
Gelegen in de achtertuin met openslaande deuren, eigen terrasje en uitzicht op de Waddenzeedijk.
Wier Lodge
Omlijst historie geniet je in deze splitlevel suite van de nachtelijke duisternis en sterrenhemel. De badkamer bevindt zich samen met het zitje op de begane grond, de slaapvide is bereikbaar via een trap in de suite.
Vanaf € 179 per nacht & ontbijt
** Prijzen kunnen per dag wisselen. Afhankelijk van het moment of een mooie last minute of early bird korting.
Onze suites zijn stuk voor stuk uniek. Wil je meer weten over wat je kunt verwachten in onze verschillende suites?
One Night - Culi Escape Arrangement
Een welkom met Waddenoesters, bits & bites to share & ons huis aperitief, Signatue Menu - Served by Nature – 15 smaakmomenten
Verblijf in één van onze suites , inclusief ontbijt.
Eén nacht - vanaf € 199 p.p. // Verblijf van twee nachten - vanaf € 259 p.p.
De prijs is afhankelijk van jullie kamer keuze de de periode van verblijf.
In onze nordic & botanical cuisine van het Kook Atelier staat de natuur, kweken, foerageren en conserveren centraal. We maken hierbij veel gebruik van wildpluk en verschillende fermentatietechnieken. Vol trots serveren we de door onze boer geteelde zilte kruiden en groenten.
Onze vis, schelp en schaaldieren vind je in onze ‘achtertuin’, het Texelse Wad en de zee om ons heen. Zoveel mogelijk van dichtbij, met zo nu en dan een bewust en verantwoord uitstapje naar verder gelegen gebieden in Nederland.
Michelin gids NL, Lekker500 #67, Gault & Millau, We're Smart Green Guide ****, Dutch Cuisine
op Oost is een bijzondere bestemming aan het Texelse Wad. Tijdens jouw verblijf kun je nog veel meer ontdekken. Van bijzondere natuurgebieden, de pittoreske dorpjes tot vele extra op Oost momenten:
Deze bijzondere extra's zijn vooraf te reserveren op basis van beschikbaarheid.
We willen op Oost graag een fijne plek creëren waar rust, genieten en de verbinding met jezelf en de natuur centraal staan. In alles wat we doen, blijven we dichtbij onze eigen natuur. En vragen we ons altijd af of iets anders, beter, dichterbij of bewuster kan. In ons hotel, in ons restaurant het Kook Atelier en bij onze events.
Onze 'Oostories' zijn verhalen van onszelf, van gasten en van partners over alles wat er zich op en om ons boutique hotel op Texel afspeelt. Stories, Op Oost dus. Veel leesplezier.
In de zomer van 2020 openden zij de deuren van op Oost, bestaande uit twaalf suites, eetbare tuin en restaurant het Kook Atelier. Het duurde drie corona jaren en toen konden zij de bouw eindelijk afronden en zo de plek die zij altijd al voor ogen hadden eindelijk vormgeven. En dit werd beloond. “Een bekroning op jullie creativiteit en veerkracht.” aldus de inspecteur van Hotelsterren.
Vijf keer per jaar wisselt chef Joram Timmerman zijn volledige menu. Een behoorlijke klus, maar alles went. Ondertussen kijkt het team er na een paar maanden hetzelfde menu te hebben gedraaid, ook echt weer naar uit. Een interview met de chef uit het Kook Atelier over inspiratie, zijn favoriete gerecht en hoe de natuur terugkomt op je bord.
Waarom houden mensen van bacon? Bij velen loopt het water al in de mond wanneer zij er aan denken. De combinatie van zout, zoet, vet en rook is het geheim. Maar deze combinatie is niet enkel aan de varkensbuik voorbehouden. Ook een mooie vis wordt heerlijk wanneer deze op dezelfde manier wordt bereid. Een lekker wit wijntje erbij en het leven is goed.
We vinden het heel bijzonder om jou te ontmoeten en je weer terug te zien in ons Hotel Op Oost of ons restaurant het Kook Atelier. Volg ons op instagram, meld je aan voor de updates per e-mail en blijf zo op de hoogte van het nieuwe menu, wat de kippen hebben meegemaakt vandaag en wat de natuur op dit moment serveert.