Kamer
boeken Kamer boeken
Kamer boeken Kamer boeken

Wanneer laat jij je verwonderen op Oost

Wier Lodges

Onze lodges hebben een half open vide met een ruime doorkijk en een intieme lounge met (slaap)bank. Hierbij slaap je op de vide en is de badkamer en zitje beneden gesitueerd. Je hebt een eigen opgang en voldoende ruimte tussen het volgende terras. Deze suites zijn daarom in deze rare tijd, een perfecte en veilige escape. Heerlijk ‘slapen onder de sterren’. Geniet onder de authentieke boeren veranda van het uitzicht over de tuin tot aan de Waddenzee dijk. 

Dit is een sfeerbeeld, geen werkelijk fotomateriaal. Klik hier om alle foto's te zien. 

 

Ontbijt op de kamer koffie Texelse branding Op Oost texel oosterend arrangement waddenzee
DSC 3105~2
slapen op oost bed arrangement texel oosterend wad
DSC 2540~3
Groente uit het seizoen Texel Kook Atelier Dutch Cuisine Op Oost boer tot bord
Op Oost oosterend texel natuur retreat arrangement gastrofarm

Sleep on Nature

Wat begon als een leuke kennismaking, resulteerde in een fantastische samenwerking. Al onze suites & lodges hebben een 'sleep on nature' ervaring met een heerlijk bed van COCO MAT.

Hun bron van inspiratie is de natuur zelf. Het COCO - MAT matras win onze suites & lodges, is gemaakt van natuurlatex, met rubber beklede kokosvezel en zeewier. En dat op nog geen 150 meter afstand van de zeewiervelden van de Waddenzee. Laat je verwonderen... op Oost.

Groepen

Met een groter gezelschap op Oost verblijven? Onze plek is geschikt voor een intieme bruiloft, retreat, familie & vriendenweekend, culinaie escape of om er met collega's even helemaal uit te zijn. Het is mogelijk om onze bijzondere plek exclusief tot jullie beschikking te hebben. Uiteraard nemen wij alle gestelde COVID-19 maatregelen in acht. 

Informeer gerust naar de mogelijkheden via info@opoost.nl Wij maken graag een passend voorstel. 

Image

Lock Down

We hebben met veel spanning de persconferentie gezien en zijn waarschijnlijk net als velen even geschrokken van de harde maatregelen. Het is helaas niet meer mogelijk om een compleet gastronomisch verblijf aan jullie te bieden. Wij mogen geen roomservice verlenen, geen take-out laten plaatsvinden en ook geen ontbijt serveren in of buiten de kamer. Deze maatregelen zijn t/m 19 januai 2021 van kracht. 

Image

Wellness 100% Home Made

Al onze wellness producten zijn zelfgemaakt. Echt? Ja echt! De kruiden uit de tuin vormen de basis van deze bewuste en vegan wellness producten. En daar zijn we trots op! Van rozemarijn tot eucalyptus, kamille en lavendel. Wist je dat je onze zepen ook online kunt bestallen? 

Image

Honden

Honden zijn niet toegestaan in ons hotel én restarant. We hebben loslopende kippen, pauwen en onze gehele tuin is eetbaar. Daar passen honden niet bij, hoe lief ze misschien ook zijn, en je de hond wél aan de lijn houdt. 

Image

Pillow Positive Project

COCO-MAT ondersteunt vanuit het Pillow Positive Project wereldwijd vrouwen met borstkanker. Voor ieder hoofdkussen dat zij in één van winkels verkopen, doneren zij ook een pillow positive aan de vrouwen die in de OLVG ziekenhuizen en in het Boven ‘t Y ziekenhuis liggen.

Image

Mini Farmers

Ga op avontuur, spring over slootjes en ontdek samen het Wad. Al is onze plek vooral geschikt om samen te genieten... Onze Tuin Suite Superior &Suite is geschikt om met een gezin van 4 personen te verblijven. De Wier lodges beschikken over een slaapbank en de mogelijkheid om een baby bedje bij te plaatsen. Geniet samen op Oost!

Image

Wat kan ik voor je betekenen?

Lig je heerlijk in bed, of zit je turend uit het raam, maar heb je een dringende vraag? Stel jouw vraag via onze chatservice. Zo blijven we toch met elkaar in gesprek en kun je verder met waar je mee bezig was. Simpelweg genieten... Of wil je weten wat te doen vandaag? Bekijk onze Guest Compass online. 

slapen op oost bed arrangement texel oosterend wad
Slapen op Oost Cocomat overnachting Texel
Groente uit het seizoen Texel Kook Atelier Dutch Cuisine Op Oost boer tot bord
DSC 2540~3
Op Oost oosterend texel natuur retreat arrangement gastrofarm
Tuin op Oost lavendel wildpluk kruiden texel kook atelier selfcare cosmetica