Kamer
boeken Kamer boeken
Kamer boeken Kamer boeken
Tafel
reserveren Tafel Reserveren
Tafel reserveren Tafel Reserveren

Wier Lodges

Onze lodges hebben een half open vide met een ruime doorkijk en een intieme lounge met (slaap)bank. Heerlijk ‘slapen onder de sterren’ en overdag loop je zo op je blote voetjes de tuin in. Geniet onder de authentieke boeren veranda van het uitzicht over de tuin tot aan de Waddenzee dijk.

Dit is een sfeerbeeld, geen werkelijk fotomateriaal.

Binnenkort boekbaar 

slapen op oost bed arrangement texel oosterend wad
DSC 2540~3
DSC 3105~2
Ontbijt op de kamer koffie Texelse branding Op Oost texel oosterend arrangement waddenzee
Op Oost oosterend texel natuur retreat arrangement gastrofarm
Texel op Oost oosterend arrangement gastrofarm overnachting texel natuur retreat

Sleep on Nature

Wat begon als een leuke kennismaking, resulteerde in een fantastische samenwerking. Al onze suites & lodges hebben een 'sleep on nature' ervaring met een heerlijk bed van COCO MAT.

Hun bron van inspiratie is de natuur zelf. Het COCO - MAT matras win onze suites & lodges, is gemaakt van natuurlatex, met rubber beklede kokosvezel en zeewier. En dat op nog geen 150 meter afstand van de zeewiervelden van de Waddenzee. Laat je verwonderen... op Oost.

Groepen

Met een groter gezelschap op Oost verblijven? Dat kan! Onze plek is geschikt voor een intieme bruiloft, retreat, familie & vriendenweekend, culinaie escape of om er met collegá even helemaal uit te zijn. Het is zelfs mogelijk om onze bijzondere plek exclusief tot jullie beschikking te hebben. 

Informeer gerust naar de mogelijkheden via info@opoost.nl Wij maken graag een passend arrangement. 

Image

Ontbijt

Geniet van al het goeds wat de natuur te bieden heeft. Boeren yoghurt met granola, wellness shots, vers beleg uit de buurt, fruit uit het seizoen (of de weckpot) en boerenbrood. In de maand mei serveren wij het ontbijt in een picknickmand op de kamer. 

Image

Wellness 100% Home Made

Al onze wellness producten zijn zelfgemaakt. Echt? Ja echt! De kruiden uit de tuin vormen de basis van deze biologische en vegan wellness producten. En daar zijn we trots op! Van rozemarijn tot eucalyptus, kamille en lavendel.

Image

Honden

Heerlijk uitwaaien met jouw trouwe vriend, samen op avontuur. Wij vragen wel om de hond in een bench te laten verblijven en niet alleen op de kamer te laten. € 25,- p.h.p.n, inclusief bench met hondenkussen en hondensnoepjes

Image

Pillow Positive Project

COCO-MAT ondersteunt vanuit het Pillow Positive Project wereldwijd vrouwen met borstkanker. Voor ieder hoofdkussen dat zij in één van winkels verkopen, doneren zij ook een pillow positive aan de vrouwen die in de OLVG ziekenhuizen en in het Boven ‘t Y ziekenhuis liggen.

Image

Mini Farmers

Ga op avontuur, spring over slootjes en ontdek het Wad. Onze suites beschikken over de mogelijkheid om een baby of klinderbedje bij te plaatsen, of boek onze familiekamer ensuite met een slaapbank (1 persoon tot 12 jaar). Geniet samen op Oost!

Image

Wat kan ik voor je betekenen?

Lig je heerlijk in bed, of zit je turend uit het raam, maar heb je een dringende vraag? Stel jouw vraag via onze chatservice. Zo blijven we toch met elkaar in gesprek en kun je verder met waar je mee bezig was. Simpelweg genieten...

DSC 3105~2
slapen op oost bed arrangement texel oosterend wad
Slapen op Oost Cocomat overnachting Texel
Tuin op Oost lavendel wildpluk kruiden texel kook atelier selfcare cosmetica
Texel op Oost oosterend arrangement gastrofarm overnachting texel natuur retreat
Groente uit het seizoen Texel Kook Atelier Dutch Cuisine Op Oost boer tot bord