Kamer
boeken Kamer boeken
Kamer boeken Kamer boeken
Tafel
reserveren Tafel Reserveren

Tafel reserveren Tafel Reserveren

Wanneer laat jij je verwonderen op Oost

Wier Lodges

Onze lodges hebben een half open vide met een ruime doorkijk en een intieme lounge met (slaap)bank. Je hebt een eigen opgang en voldoende ruimte tussen het volgende terras. Deze suites zijn daarom in deze rare tijd, een perfecte en veilige escape. Heerlijk ‘slapen onder de sterren’ en overdag loop je zo op je blote voetjes de tuin in. Geniet onder de authentieke boeren veranda van het uitzicht over de tuin tot aan de Waddenzee dijk.

Dit is een sfeerbeeld, geen werkelijk fotomateriaal.

 

Ontbijt op de kamer koffie Texelse branding Op Oost texel oosterend arrangement waddenzee
DSC 2540~3
Tuin op Oost lavendel wildpluk kruiden texel kook atelier selfcare cosmetica
slapen op oost bed arrangement texel oosterend wad
Texel op Oost oosterend arrangement gastrofarm overnachting texel natuur retreat
Groente uit het seizoen Texel Kook Atelier Dutch Cuisine Op Oost boer tot bord

Sleep on Nature

Wat begon als een leuke kennismaking, resulteerde in een fantastische samenwerking. Al onze suites & lodges hebben een 'sleep on nature' ervaring met een heerlijk bed van COCO MAT.

Hun bron van inspiratie is de natuur zelf. Het COCO - MAT matras win onze suites & lodges, is gemaakt van natuurlatex, met rubber beklede kokosvezel en zeewier. En dat op nog geen 150 meter afstand van de zeewiervelden van de Waddenzee. Laat je verwonderen... op Oost.

Groepen

Met een groter gezelschap op Oost verblijven? Onze plek is geschikt voor een intieme bruiloft, retreat, familie & vriendenweekend, culinaie escape of om er met collega's even helemaal uit te zijn. Het is mogelijk om onze bijzondere plek exclusief tot jullie beschikking te hebben. Uiteraard nemen wij alle gestelde COVID-19 maatregelen in acht. 

Informeer gerust naar de mogelijkheden via info@opoost.nl Wij maken graag een passend voorstel. 

Image

Ontbijt

Geniet van al het goeds wat de natuur te bieden heeft. Boeren yoghurt met granola, wellness shots, vers beleg uit de buurt, fruit uit het seizoen (of de weckpot) en boerenbrood. Vooralsnog serveren wij het ontbijt in een picknickmand op de kamer. 

Image

Wellness 100% Home Made

Al onze wellness producten zijn zelfgemaakt. Echt? Ja echt! De kruiden uit de tuin vormen de basis van deze biologische en vegan wellness producten. En daar zijn we trots op! Van rozemarijn tot eucalyptus, kamille en lavendel.

Image

Honden

Honden zijn niet toegestaan in ons hotel én restarant. We hebben loslopende kippen, pauwen en onze gehele tuin is eetbaar. Daar passen honden niet bij, hoe lief ze misschien ook zijn, en je de hond wél aan de lijn houdt. 

Image

Pillow Positive Project

COCO-MAT ondersteunt vanuit het Pillow Positive Project wereldwijd vrouwen met borstkanker. Voor ieder hoofdkussen dat zij in één van winkels verkopen, doneren zij ook een pillow positive aan de vrouwen die in de OLVG ziekenhuizen en in het Boven ‘t Y ziekenhuis liggen.

Image

Mini Farmers

Ga op avontuur, spring over slootjes en ontdek samen het Wad. Al is onze plek vooral geschikt om samen te genieten... Onze Tuin Suite Superior &Suite is geschikt om met een gezin van 4 personen te verblijven. De Wier lodges beschikken over een slaapbank en de mogelijkheid om een baby bedje bij te plaatsen. Geniet samen op Oost!

Image

Wat kan ik voor je betekenen?

Lig je heerlijk in bed, of zit je turend uit het raam, maar heb je een dringende vraag? Stel jouw vraag via onze chatservice. Zo blijven we toch met elkaar in gesprek en kun je verder met waar je mee bezig was. Simpelweg genieten...

Groente uit het seizoen Texel Kook Atelier Dutch Cuisine Op Oost boer tot bord
slapen op oost bed arrangement texel oosterend wad
DSC 2540~3
Tuin op Oost lavendel wildpluk kruiden texel kook atelier selfcare cosmetica
Ontbijt op de kamer koffie Texelse branding Op Oost texel oosterend arrangement waddenzee
Op Oost oosterend texel natuur retreat arrangement gastrofarm